Còctel de llet i granadina

Un còctel dolç i fresc per prendre amb molt de gel i, si voleu, batejat amb algun licor que acompanyi.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1,625 L de llet
  • 0,39 L de granadina
  • 13 cullerades de llimona o 0,1 L de refresc de llimona
  • 3 o 4 cullerades de sucre o mel, al gust dels consumidors

13 racions

Utensilis

Vas medidor

Elaboració

Barrejar tots els ingredients i refredar a la nevera fins al moment de servir.
Presentar en gots grans plens de gel picat fins a la meitat; una palleta ben acolorida li donarà vistositat (i us estalviarà el contacte amb el gel).

6min

Notes

Es pot especiar amb clau o cardamom i acompanyar amb qualsevol licor, tot i que hi quadren més els dolços.
Les mides són per a fer exactament 2 L de beguda i aprox. 13 racions


Recepta de cuina de Còctel de llet i granadina

En format 1L a punt per servir

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1559 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: