Pa Naan
Ingredients
- 1 Iogurt natural
- 100 Cc d'aigua tèbia
- 300 gr de farina
- 1 cullerada de llevat
- 1 cullerada de mantega
 6 racions
 6 racions
Elaboració
							Barregem bé els ingredients en un bol gran. Ho amassem durant 10 minuts fins que quedi una massa elàstica.
Tapem el bol amb film 1 hora (o fins que hagi doblat el volum).
Enfarinem el lloc on ho treballarem, i ho tornem a amassar durant 1 minut.
Dividim la massa en porcions fent boles (5 o 6). Amb el corró, ho estirem donant forma allargada o rodona, sense que quedi molt prim.
En una paella o planxa de cuinar, hi posem una mica de mantega i posem el foc mig, incorporant cada pa girant-lo fins que veiem que la part de sota està dorada. Donem la volta i repetim l'operació.
														
 30min
  30min 
Notes
És un bon acompanyament pel pollastre Tikka Massala o Kurma. El temps de preparació no inclou el temps de fermentació de la massa (+o- 1 hora)
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2697 visites.
 2697 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 primavera
 primavera estiu
 estiu tardor
 tardor hivern
 hivern
 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									 Guillem Gonzàlez
 Guillem Gonzàlez![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram