Pa Naan

Tipus de plat:
Típica de: India
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 Iogurt natural
  • 100 Cc d'aigua tèbia
  • 300 gr de farina
  • 1 cullerada de llevat
  • 1 cullerada de mantega

6 racions

Elaboració

Barregem bé els ingredients en un bol gran. Ho amassem durant 10 minuts fins que quedi una massa elàstica.
Tapem el bol amb film 1 hora (o fins que hagi doblat el volum).
Enfarinem el lloc on ho treballarem, i ho tornem a amassar durant 1 minut.
Dividim la massa en porcions fent boles (5 o 6). Amb el corró, ho estirem donant forma allargada o rodona, sense que quedi molt prim.
En una paella o planxa de cuinar, hi posem una mica de mantega i posem el foc mig, incorporant cada pa girant-lo fins que veiem que la part de sota està dorada. Donem la volta i repetim l'operació.

30min

Notes

És un bon acompanyament pel pollastre Tikka Massala o Kurma. El temps de preparació no inclou el temps de fermentació de la massa (+o- 1 hora)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

742 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: