Salsa pels calçots

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 tu-maco escalivat per cap
  • 3 alls escalivats
  • 2 alls normals
  • 200gr. d'ametlles torrades
  • 100gr. d`avellanes torrades
  • Pebre vermell (1cullaradeta de cafe)
  • 1 llesca de pa fregit
  • 1 nyora
  • Sal oli i una mica de vinagre
  • Jo hi poso una fulla de menta fresca

10 racions

Elaboració

Passa tots els ingredients per la batedora o minipimer, fins que quedi una salsa fina.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2162 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: