Mousse de iogurt

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 grs. de crema de llet
  • 150 grs. de sucre
  • 2 iogurts naturals
  • 1 clara d'ou

Per fer la salsa de gerds:

  • 200 grs. de gerds
  • 150 grs. de sucre
  • 50 cl. d'aigua

4 racions

Elaboració

Es bat la crema de llet fins que es quedi muntada la nata. Una vegada muntada es barrejan la nata, el sucre i els iogurts.
Apart, es posa una làmina de cua de peix en remull, i s'afegeix a l'anterior barreja. Es col-loca en un motlle i es posa tres hores a la nevera.
Es fa una salsa de gerds evitant que quedi espessa.
Es posa la salsa com fons en el plat i el mousse de iogurt al centre.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2798 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: