Provolone arrebossat

Categoria:
Típica de: Brasil → Rio de Janeiro
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 tall de formatge provolone al gust
  • 1 ou
  • pa ratllat
  • oli d'oliva ( o de girasol)

2 racions

Elaboració

Tallarem el formatge a daus o triangles, segons ens agradi més.
Els passem pe l'ou batut i el pa ratllat. Com es fan els arrebossats.
Els congelem tenint en compte de posar paper film o de cuinar entre ells perquè no s'aferrin.
El dia que ens vinguin de gust els fregirem, sense haver-los descongelat, amb l'oli ben calent.
Cal congelar-ho perquè així el formatge no es desfà. Hem de controlar el temps fins que veiem que està daurat.
Val la pena no fer els talls massa grans, així es fan abans.

15min

Notes

Avui els he servit acompanyats d'uns cabdells que cultivo a la meva terrassa.
Aquest formatge el serveixen a les cerveseries de Rio amb una cervesa ben gelada.
Entren molt bé.


Recepta de cuina de Provolone arrebossat

Es desfà al punxar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2471 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: