Provolone arrebossat

Categoria:
Típica de: Brasil → Rio de Janeiro
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 tall de formatge provolone al gust
  • 1 ou
  • pa ratllat
  • oli d'oliva ( o de girasol)

2 racions

Elaboració

Tallarem el formatge a daus o triangles, segons ens agradi més.
Els passem pe l'ou batut i el pa ratllat. Com es fan els arrebossats.
Els congelem tenint en compte de posar paper film o de cuinar entre ells perquè no s'aferrin.
El dia que ens vinguin de gust els fregirem, sense haver-los descongelat, amb l'oli ben calent.
Cal congelar-ho perquè així el formatge no es desfà. Hem de controlar el temps fins que veiem que està daurat.
Val la pena no fer els talls massa grans, així es fan abans.

15min

Notes

Avui els he servit acompanyats d'uns cabdells que cultivo a la meva terrassa.
Aquest formatge el serveixen a les cerveseries de Rio amb una cervesa ben gelada.
Entren molt bé.


Recepta de cuina de Provolone arrebossat

Es desfà al punxar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2494 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: