Rap amb gules i carxofetes

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 lloms de rap de 200g cada un,una capseta de gules, 4 alls,1 bitxo, 3 carxofes,oli,sal.

4 racions

Elaboració

Saleu el rap i coeu-lo en una paella amb oli durant 10 minuts.
Retireu-lo.Allí mateix afegiu-hi els alls laminats.
Quan agafin color,afegiu-hi les carxofes també laminades.
Salteu-ho tot junt i incorporeu-hi les gules i el bitxo.
Serviu el rap amb aquest saltat pel damunt.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1783 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: