Aperitius d'escopinyes amb formatge

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llauna d'escopinyes
  • Una llimona
  • Formatge fresc

Elaboració

Posem el formatge en un bol juntament amb el suc de la llimona i les escopinyes molt escorregudes, ho remenem tot perqué es barregin els ingredients, i ja está.
Ara només tindrem que omplir.

Notes

Jo he fet servir vol-au-vent i torradetes molt primes, també es pot fer amb pa torrat molt prim en forma quadrada.
Es un plat que no es pot tenir preparat amb massa temps d'antelació, ja que el formatge, humiteixa molt.
Els petits de la casa poden ajudar a preparar-ho.
També es pot fer amb musclos. Agafem una llaune de musclos, amb el suc i tot....abans treurem el "fregall", o passem per el Pimer, i ja tenim una pasta cremosa per omplir els vol-au-vent.
De cara al bon temps, es un aperitiu diferent.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3910 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: