Sèpia estofada

Ingredients

  • Una sèpia bruta grosseta
  • 250g de pèsols
  • Una patata grosseta
  • Dues safranories
  • Una ceba tendra
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Ès troseja la sèpia es posa en una cassola amb l'oli roent, en compte de esquitxar-vos, quant la sèpia començar a estar toveta s'afegeix: La patata, la ceba i les safranories, s'ha fluixa el foc, es tapa i es deix que faci xup xup, quant começar a estar la verdura cuita s'incorporent els pèsols i la sal corresponent, es torna a tapar i fins que estiguin els pèsols aldentes, hi ha es pot servir.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2245 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: