Coliflor a la vinagreta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Coliflor petita
  • 1 enciam
  • 150 gr. de mongeta tendre
  • 1 tomàquet
  • 200 gr. d'olives negres
  • 6 filets d'anxoves

Vinagreta:

  • 0,5 dl. d'oli
  • 0,3 dl. de vinagre de xeres
  • Sal i pebre blanc

4 racions

Utensilis

1 olla mitjana
1 platera rodona

Elaboració

Rentar l'enciam i tallar-lo a trossos mitjans.
Bullir la mongeta tendre i bullir-la 10 minuts. Treure-les i deixar refredar.
Separar amb conte els rams de la coliflor i bullir amb aigua i sal 10 minuts. Treure i deixar refredar.
Posar en una platera rodona. Al centre, la mongeta, al voltant l'enciam, el tomàquet tallat i alternant amb els rams de coliflor, per sobre les olives negres.
Distribuir els filets d'anxoves sobre la mongeta tendre formant un enrajat.
Preparar la vinagreta i tirar-la per sobre.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

850 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: