Sopa freda de meló

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 meló d'uns 2.500 gr.
  • 400 cc. de crema de llet
  • Nou moscada
  • Sal
  • 3 talls gruixudets de pernil iberic

Elaboració

Obrim el meló per la meitat, traiem les llavors i, buidem el meló si tenim l'estri de fer boles millor, i en reservem 4 per persona. El meló restant el triturem amb la batadora junt amb la crema de llet i una vegada triturat hi posem un pols de nou moscada, posem sal (bastanta) per contrarestar la dolçor del meló, ho posem a la nevera perquè quedi ben fred.
Mentrestant agafem el pernil i el piquem i el reservem.
Agafem bols individuals i hi posem la sopa, i afegim les boles de meló i per sobre el pernil.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1692 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: