Tatin de pebrots i tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • pasta fullada
  • pebrot groc
  • pebrot verd
  • pebrot vermell
  • mantega
  • tonyna

4 racions

Elaboració

En una safata que pugui anar al forn hi posarem 4 cullerades de mantega, els pebrots tallats com vulguem i la tonyina trossejada.
Ho cobrirem tot amb la pasta de full com una tatin.
Punxarem la pasta unes quantes vegades perquè no bufi i la tindrem al forn, que haurem escalfat abans, uns 15/20 minuts a 220º (cal vigilar segons sigui el forn).
Quan surti li donarem el tomb i ja tindrem la tatin.

25min

Notes

Aquesta tatin entra molt bé amb una cervesa ben fresqueta per a sopar.


Recepta de cuina de Tatin de pebrots i tonyina

Pebrots de colors

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1253 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: