Arros fret

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 3 tasses d'arros llarg
  • 3 tasses de pesols
  • 1 llauna de pernil apis
  • 1 pot petit d'esparrcs blancs
  • 8 tomaqets xerri
  • Olives farcides
  • 1/2 pot petit mahonesa

Elaboració

Es bull l'arros i els pesols,els escorrem i una vegada fret hi barejem el peril tallat a daus, els esparrecs, las olives,i barrejem la mahonesa i ho adornem com es veu ala foto.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2247 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: