Llangostins en salsa americana

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Ingredients per 4 comensals:

  • 24 o més Llagostins
  • 2 Cebes mitjanes (aprox. 600 g.)
  • 4 Tomaques (aprox. 600 g.)
  • 3 fulles de Llorer. Un ramet d’Eufràguima
  • 50 g. de Conyac. Sal
  • 200 g. de Nata de Cuina 18º MG.
  • ½ l. d’Aigua

4 racions

Elaboració

El•laboració de la salsa:

Separeu els caps de les cues dels llagostins. Guardeu les cues a la nevera. Els caps els poseu en una cassola i al foc amb el conyac i ho flamegeu. Una vegada acabat el flameig tireu-hi les cebes i els tomaques picats ben petit, també els sabors: Llorer,eufràguima i sal. Es deix cuinar fins que desapareix els líquids de la ceba i la tomaca. S’hi afegeix ½ l. d’aigua i es tritura amb el turmix o braç elèctric procurant moldre-ho ben fi. Colar amb un colador xinès i pressionar en la ma cònica de fusta. La salsa americana ja està feta.

Cocció:

Es torna la salsa a la cassola. S’hi ajunten les cues dels llagostins i la nata i es cuina, a foc lent, uns 7 minuts. Reviseu que estiguin cuites les cues i ja ho podeu servir.

El truc:

De la ortodòxia d’aquesta recepta s’ha li ha tret el pebre vermell i s’ha li ha afegit la nata. La finor queda patent.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1113 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Nani Nolla diu:
Hola Sr. Arimany,
Quin goig tenir-lo entre nosaltres. Animo a tots a fer-vos seguidors d'aquest gran mestre de la cuina!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: