Focaccia de pesto de llavors de girasol

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Itàlia
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Massa:

  • 350 g de farina de pa
  • 35 g de llard
  • 1 cullerada (sopa) de sucre
  • 1 cullerada (postre) de sal
  • 20 g de llevat fresc
  • 150 cl d'aigua

Pesto:

  • 4 cullerades (sopa) de llavors de girasol
  • 1 dent d'all
  • 25 g de parmesà ratllat
  • punt de sal
  • 20 g de fulles fresques d'alfàbrega
  • 50 g d'oli d'oliva

6 racions

Elaboració

En un bol gran barregem la farina, el llard, el sucre, la sal i l'aigua (en reservem una mica per a desfer el llevat).
Ho anem pastant i quan ho tinguem ben barrejat hi afegim el llevat desfet en una mica d'aigua.
Ho tornem a pastar i afegim el pesto que haurem fet amb els ingredients passats per la batedora.
Tornem a amassar i deixarem que reposi en un lloc sense corrent d'aire, cobert amb un drap humit.
Més o menys una hora.
Escalfarem el forn a 240º.
En un motlle metàl·lic hi posarem un paper de cuina mullat i escorregut i descansarem la massa que haurem aplanat amb el corró
amb un gruix de d'uns dos centímetres.
Marcarem la massa amb els dits.
Al forn uns 15 minuts i com sempre dic cal controlar perquè cada forn és diferent.

30min

Notes

La casa us farà olor de pizzeria i llavors només caldrà servir-la amb un bon vi, mentres fem una bona amanida al gust.


Recepta de cuina de Focaccia de pesto de llavors de girasol

Així de bona

Recepta de cuina de Focaccia de pesto de llavors de girasol

Abans d'entrar al forn

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1608 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: