Bacallà amb mongetes del "ganxet"

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mongetes del "ganxet"
  • Bacallà
  • 2 cebes de Figueres
  • 3 tomates
  • All i julivert
  • Farina

Elaboració

Dos dies abans, posem el bacallà en remull, canviant l'aigua el segon dia, dues vegades.

Posem a bullir les mongetes (que el dia abans haurem posat amb remull). Afegim una fulla de llord.

En una cassola, fregim el bacallà enfarinat. Reservem en una safata. L'aigua que despren, l'afegim al final a la cassola.
Amb el mateix oli fem el sofregit de ceba i les tomates.

Quan està fet, afegim les mongetes amb una mica del seu suc (que cobreixi) i una cullerada de farina.

Afegim l'all i el julivert.

Per últim, posem els trossos de bacallà uns minuts i remenem (sacsegem) la cassola. Rectifiquem de sal

1h 30min

Notes

Aquest plat, ara que ja comença a fer més "fresca", és ideal i molt bo.

És un plat que també es pot fer amb sípia o cloïsses.

No poso la quantitat de mongetes i bacallà, doncs depén molt de la gent que siguem i la gana que tinguem.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13714 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: