Cabdells d'endívia al forn
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació: tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 endívies, 4 talls de pernil dolç, sal,pebre, beixamel, formatge per gratinar.
- Forn a 150o.
2 racions
Elaboració
Es bullen les endívies amb aigua i sal fins que quedin cuites, s'escorren per que treguin tota l'aigua i es deixen sobre un drap de cuina a temperatura ambient. Mentrestant es prepara una beixamel bastant lleugera : afegint una mica de pebre,
nou moscada, i sal.
S'emboliquen les endivies una a una amb els talls de pernil dolç i es posen en una safata per anar al forn.
Es tira la beixamel per sobre, el formatge i es posa al forn previament escalfat durant 25 minuts a 150o.
Servir calent.
45min
Notes
Com que és un plat que atipa molt, es pot acompanyar amb un plat més lleuger al davant o un postre elavorat al final.
Si no es te gaire temps, venen beixamels al super (nevera de iogurts) que ja estàn fetes i son molt bones.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3367 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.