Diplomàtics

Ingredients

  • Una làmina de pasta de full
  • 1 clara d'ou
  • 150 g de sucre glass
  • Un grapat d'ametlles

Elaboració

Per començar s'encén el forn a 180ºC i es prepara la glassa. Es posa una clara d'ou en un bol i s'hi va afegint el sucre glass a mesura que la clara el vagi absorbint fins a obtenir una pasta fina. Es posa la làmina de pasta de full en una plata de forn i s'escampa la glassa per damunt. Es talla la pasta en rectangles, se separen una mica els uns dels altres i al centre de cadascun s'espolsa una mica d'ametlla picada. Es posa al forn preescalfat durant 10 minuts. També es pot tallar primer la pasta de full en rectangles i després cobrir els rectangles amb la glassa.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5401 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: