Canelons d'espàrrecs
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un motlle per forn, ben greixat, del voltant de 2 litres
- 1,5 Quilos d'espàrrecs verds, 1/3 tallats, obliquament en rodanxes d'aproximadament uns 5 mm
- Aigua salada, bullint
- 2 rotlles de massa de pasta
- 3 dl de crema
- 70 grams de formatge Gruyère ratllat
- 1 culleradeta de sal
- Una mica de pebre
- 3 cullerades de cibulet picat ben fi.
4 racions
Elaboració
Cuina els espàrrecs en aigua amb sal durant aproximadament uns 3 minuts.
Refreda en aigua freda i escorre bé.
Talla 1/3 dels esparracs en rodanxes obliqües, d'aproximadament 5 mm.
Reparteix per tota la superfície del motlle greixat.
Desenrotlla la pasta i talla 5 rectangles iguals de cada rotllo, en cada rectangle reparteix la resta d'espàrrecs sense tallar, enrotlla i col·loca sobre les rodanxes col·locades en el motlle.
Mescla la crema amb el formatge, condimenta i aboca sobre els canelons.
Enforna enmig del forn escalfat a 220 graus i cuina uns 20 minuts o fins que els canelons tinguin un bonic color daurat.
Retira el motlle del forn i escampa pel damunt dels canelons el cibulet.
Serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3680 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.