Llangostins ofegats

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • Llangostins
  • Sal i pebre
  • Conyac o wisky
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Disposar els llangostins en una cassola de terrisa, ben possats (es pot fer capas)
Sal-pebrarlos generosament
Regals amb el conyac
Calentar abundant oli i tirar damunt els llangostins, tapar la cassola i deixar reposar
Abans de servir posar uns minuts a foc suau.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

946 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: