Crema de pèsols

Ingredients

  • 1/2kg. pèsols
  • 4 o 5 patates
  • 1 ceba
  • formatge tipus Philadelphia
  • oli, sal i pebre

3 racions

Utensilis

Mànega pastissera o una bossa amb forat molt petit a la punta

Elaboració

Es bullen per serparatels els pèsols , les patates pelades amb la ceba (que sigui tendra) amb una mica de sal i oli.
Es passa tot pel passapurés, prèviament els pèsols s'hauran trinxat ben fins.
Es barreja tot, i es rectifica de sal, pebre i oli.
S'emplata la crema i amb una mànega pastissera plena del formatge fresc, es fa el dibuix que es vulgui sobre la crema. S'hi tira un raig d'oli i una mica de pebre si es vol.
Bon profit!

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1154 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: