Coca de vidre
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1/2 got d'oli d'oliva
- 1/2 got de llet
- un polsim de sal
- dos cullerades(de postres) de sucre moreno i blanc
- un raget d'anís o ratafia
- farina (la que agafi)
- llavors de sèsam
6 racions
Elaboració
Es precalenta el forn a 150º
En un bol es barregen la llet, l'oli, la sal, el sucre moreno, l'anís o ratafia. Seguidament s'hi va afegint la farina i amb les mans es barreja tot fent la massa.
Quan està feta, es van agafant porcions petites i amb el curro es van aplanant ben finament. A sobre s'hi tira les llavors de sèsam, amb el sucre blanc i l'anís(ratafia)
Es posa al forn vigilant que es fa en poca estona, i que no se us cremi una mica com es pot veure a la foto!
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1478 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
gràcies!
Hola Joan C, aquesta recepta només és per privilegiats oi? salut!
Quina presentació més xula!! és de concurs!!
si, gràcies, la veritat és que sorpren molt!
si, amb l'anís obtindràs el mateix, el que passa és que la ratafia li dóna una aroma un pèl diferent.