Coca de vidre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2 got d'oli d'oliva
  • 1/2 got de llet
  • un polsim de sal
  • dos cullerades(de postres) de sucre moreno i blanc
  • un raget d'anís o ratafia
  • farina (la que agafi)
  • llavors de sèsam

6 racions

Elaboració

Es precalenta el forn a 150º
En un bol es barregen la llet, l'oli, la sal, el sucre moreno, l'anís o ratafia. Seguidament s'hi va afegint la farina i amb les mans es barreja tot fent la massa.
Quan està feta, es van agafant porcions petites i amb el curro es van aplanant ben finament. A sobre s'hi tira les llavors de sèsam, amb el sucre blanc i l'anís(ratafia)
Es posa al forn vigilant que es fa en poca estona, i que no se us cremi una mica com es pot veure a la foto!

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1094 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Dolça diu:
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????
Kro Kolomina diu:
si, amb l'anís obtindràs el mateix, el que passa és que la ratafia li dóna una aroma un pèl diferent.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!