Pasta amb salsa 4 formatges
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Itàlia → Catalunya
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grms de pasta (la que mes agradi, que sigui grossa)
- 50 grms de parmesa ratllat
- 100 grms de gruiere
- 50 grms de tetilla
- 50 grms d'emental
- 1/2 tassa de crema de llet
- 1/2 tassa de vi blanc
- Sal i pebre blanc
6 racions
Elaboració
Bullir la pasta al dente.
Tallar els formatges a daus per fondrels.
Posarem un casso al bany maria amb els formatges la nata i vi.
Amb el batedor de ma anirem remenant, rectifiquem de sal i pebre.
Posarem la salsa a la pasta i remenem be .
Servir deseguida
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3045 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim