Pasta amb salsa 4 formatges

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grms de pasta (la que mes agradi, que sigui grossa)
  • 50 grms de parmesa ratllat
  • 100 grms de gruiere
  • 50 grms de tetilla
  • 50 grms d'emental
  • 1/2 tassa de crema de llet
  • 1/2 tassa de vi blanc
  • Sal i pebre blanc

6 racions

Elaboració

Bullir la pasta al dente.
Tallar els formatges a daus per fondrels.
Posarem un casso al bany maria amb els formatges la nata i vi.
Amb el batedor de ma anirem remenant, rectifiquem de sal i pebre.
Posarem la salsa a la pasta i remenem be .
Servir deseguida

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: