Puding blanc d'ametlles
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Púding
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3/4 de litre de llet
- 9 cullerades de maizena
- 5 cullerades de sucre
- 60 grms. d'ametlla en pols
- 1 xupito de ron
5 racions
Elaboració
Barrejar en un casso la maizena, el sucre i l'ametlla, desfer amb la llet.
Posar al foc i sense deixar de remenar portar a ebullicio, deixar bullir uns segons i retirar del foc.
Afegir el ron i remenar be.
Posar amb una flamera o motllets individuals.
Servir molt fred.
Es pot acompanyar de xocolate negra desfeta, mermelada de taronga etc.
15min
Etiquetes:
Postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
917 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim