Muniquesos

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 6 salsitxes (tipus franfurt)
  • 6 llenques de formatge cremos (tipus hawartti)
  • 2 planxes de hojaldre
  • 1 ou

6 racions

Elaboració

Estirem l'hojaldre amb el rodet, damunt del marbre enfarinat.
Tallem 6 rectangles, posem damunt 1 llenqua de formatge i una salsitxe, enrollem, apretan perque quedin ben tancats.
Els pintarem amb ou batut i els courem a forn fort durant aprox. 15 minuts

30min

Notes

Si volem quant els pintem amb l'ou si pot posar atmella crua picada o filetejada, o sesam


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1234 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: