Filets de seitan arrebossats

Ingredients

  • Seitan
  • 2 cullerades de SALSA DE SOJA
  • Gengibre fresc
  • Ou
  • Pa torrat
  • Oli

2 racions

Elaboració

Filetejem el seitan (jo el faig a casa, moltes persones el compren ja fet)
En un bol posem 1 ou, sal, la salsa de soja, gengibre ratllat (a gust de cadascu.
Incorporem els filets de seitan dins del bol i deixem que reposi una 1/2 hora.
Al moment de coure'l passem el seitan per el pa torrat i elfregim.

45min

Notes

Jo faig el seitan a partir d'una recepta d'uns amics,i una vegada agafes pràctica és fàcil i econòmic. . A internet hi ha diferents maneres de fer-lo, unes més complicades que altres. Jo ja parteixo del gluten comprat.
Si hi ha algú que l'interessi la meva recepta m'ho diu i l'explico.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2498 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: