Crema de cafe

Ingredients

  • 1/4 de litre de llet
  • 1/4 de litre de cafe fort
  • 2 cullerades de maizena
  • 50 grms. de sucre
  • 250 ml.de nata

4 racions

Elaboració

En un casso, posem la maizena i la llet, remenem i posem al foc sense deixar de remenar, anem tirant el cafe poc a poc i el sucre, reduim el foc i deixem que bulli i espesi sense deixar de remenar.
Paem la crema a 4 bols o copes deixem refredar i montem la nata que servira per decorar les copes.2

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!