Sopa de pa amb farigola
												Categoria: 
						
						 Sopes i cremes
 
						Sopes i cremes
						
						
						
						Tipus de plat: Sopa
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Inexperts
						
						
Ingredients
- Pa que tingui 1 dia.
- Aigua.
- Sal.
- Oli d'oliva arbequina.
- Farigola
 1 racions
 1 racions
Elaboració
							En un cassó es posa una part d' aigua amb una remeta de farigola, que abans haurem passat per aigua per rentar-la, la deixarem bullir uns 10 minuts.
En un plat fondo hi tallarem el pa a meitats de llesquetes, hi posarem la sal i un bon rajolí d'oli d'oliva.
Finalment traurem l'aigua amb la farigola que em fet bullir i la passarem per el colador i s'escalda la sopa.
														
 15min
  15min 
Notes
S'hi pot posar un ou cru i donar-li una remenada.
És una recepta de tota la vida, ja la feien els meus avis, es fàcil i econòmica.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5636 visites.
 5636 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopa
 Sopa Llegums i verdures
 Llegums i verdures Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram