Sorbet de fruits vermells

Ingredients

  • 250g fuits vermells variats (maduixa, gerd, grosella, magrana, pruna vermella, cirera, síndria etc).
  • 200g de sucre.
  • 1/2 litre d'aigua.
  • 3 clares d'ous.
  • 1/2 branca de canyella.
  • Unes fulles de menta.

Elaboració

Triturar els fruits vermells.
Es posa a coure l'aigua amb el sucre i la canyella, i quan comenci a bullir deixar-ho 10 minuts. Deixar-ho refreda.
Quan estigi fred, afexir.hi els fruits vermells triturats i es posa al congelador.
Quan comenci a congelar-se es baten les clares a punt de neu i es mesclen amb el que tenim mig congelat. Es torna a posar tota la barreja al congelador.
Es treu una mica abans de servir, i sadorna amb les fullas de menta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: