Lasanya de verdures i cacauets

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mongeta verda
  • Porro
  • Pastanaga
  • Pebrot verd / vermell
  • Lamines de lasanya
  • Cacauets
  • Tomàquets
  • Ceba
  • Formatge rallat tipus parmesà o mozzarella (per gratinar)

Elaboració

Tallem la mongeta, la pastanaga, el pebrot i el porro en trossos no molt petits.
Piquem els cacauets ben menudets
En una paella escalfem oli, quan aquest estigui calent afegim la mongeta,un com la veiem cuita afegim la pastanaga, després el pebrot i finalment el porro. Un cop estigui tot cuit afegim a les verdures els cacauets i saltegem una miqueta (compte amb la quantitat, sinó ens quedarà massa salat o amb massa gust a cacauet.
En una altra paella sofregim la ceba, que haurem tallat prèviament ben menudeta, quant aquesta estigui transparent afegim el tomàquet, que l'haurem triturat abans)i els deixem reduir fins aconseguir una textura de salsa.
Mentrestant es va fent la salsa coem les làmines de lasanya, jo acostumo a fer-ne dos pisos per tant serien tres làmines per persona
Ara ja només queda muntar, en uns safata que pugui anar al forn col·loquem una primera capa de làmines de lasanya, una capa de verdures amb els cacauets, una altra capa de lasanya i així successivament fins acabar amb una capa de lamines, aboquem la salsa de tomàquet per sobre i posem per sobre el formatge rallat i cap al forn per gratinar

1h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2159 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: