Galetes de mandarines

Ingredients

  • 2 mandarines
  • 160 grms. d'ametlles crues
  • 2 ous
  • 70 grms. de farina
  • 100 grms. de sucre
  • Mantega

6 racions

Elaboració

Netegem les mandarines.
Trinxem molt petites les ametlles i la pell de les mandarines
Afegir la farina el sucre, 1 ou senser mes el revell de l'altra ou, treballem fins que quedi una pasta lligada
Batem a punt de neu la clara d'ou afegim a la pasta amb molta cura.
Untem amb mantega una plata de forn i posem cullerades de pasta (que quedin separades )
Escalfem el forn temperatura mitja i deixem que daurin

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1211 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: