Patxaran
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Licor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3/4 de litre d'anís. Si pot ser Anís del Mono molt millor.
- 250g d'aranyons madurs
- La mida ha de ser: una mesura d'aranyons per tres d'anís.
Elaboració
Rentarem els aranyons i triarem els que no estiguin picats ni tinguin cap desperfecte. Els eixugarem ben bé i els abocarem en una ampolla de vidre d'un litre. Hi abocarem l'anís. Taparem l'ampolla i ho remenarem. Guardarem aquesta ampolla en un lloc que mantingui una temperatura ambient constant i fosc (un rebost). De tant en tant, remenarem. Veurem que es va tornant de color rosat. Al cap de tres mesos ja es pot començar a tastar.
Notes
El temps idoni per fer-ho és entre juny i juliol que és quan els aranyons són madurs per a consumir a partir del mes d'octubre.
Etiquetes: Anís Aranyons Licor Patxaran Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4068 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.