Patates amb salsa verda i bacó

Ingredients

  • 500 g de patates
  • 100 g de pèsols
  • 2 carxofes
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 gra d'all
  • 1 cullerada de farina
  • 50 g de bacó
  • Oli, sal i julivert

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, sofregiu-hi la ceba i l’all picats amb el bacón tallat a tires. Afegiu-hi les patates i les carxofes tallades a rodanxes, els pebrots a daus i el julivert picat. Deixeu-ho coure uns minuts.
Afegiu-hi els pèsols, la cullerada de farina i cobriu-ho tot amb aigua; salpebreu-ho i coeu-ho fins que les patates i les carxofes estiguin tendres.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2858 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan R, si vas a les meves receptes, podràs veure una altra manera de fer les patates en salsa verda, que jo crec que també et pot agradar. Rep una salutació. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: