Espaguetis amb gambes (amb all i julivert)

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g d'espaguetis secs
  • 1 tassa de cafè d'oli d'oliva verge
  • 4 grans d'all
  • 2 bitxos petits
  • 300 g de cues de gamba pelades
  • Julivert picat
  • Aigua
  • Pebre
  • Sal

4 racions

Elaboració

Per començar, coeu els espaguetis en una olla amb aigua bullent i sal, només 3 minuts o 3 minuts i mig. Un cop cuits, escorreu-los.
A part, en una paella amb una mica d'oli, daureu els alls laminats juntament amb 2 bitxos petits. Quan els alls ja estiguin daurats, afegiu-hi les cues de gamba pelades i fregiu-les mig minut aproximadament. Tot seguit, tireu-hi el julivert picat, els espaguetis amb una mica d'aigua de la seva cocció, remeneu-ho, i deixeu-ho una mica més al foc.
Serviu els espaguetis amb les gambes, prèviament saltades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

933 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: