Sopa de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150g de camagrocs frescs
  • 500ml de brou vegetal
  • 1 ceba
  • 1 patata mitjana o dues de petites
  • 1 pastanaga
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • 200ml de crema de llet (opcional)

Elaboració

Posar a bullir el brou amb la patata, mitja ceba, i la pastanaga. Quan quasi estiguin fetes afegir 100g de camagrocs. Un cop les patates i la pastanaga estan toves reservar
Mentrestant fregir la resta de la ceba i els camagrocs que queden. Un cop fets reservar.
Abocar els bolets i la ceba al brou, triturar amb el «turmix».
En aquest moment, si aneu justs de colesterol, s'hi pot afegir la crema de llet.

30min

Notes

Reservar uns quants camagrocs macos – dels que tenen la cama taronja quasi florescent;) - per decorar el plat o bol.

No cal dir-ho, però si en comptes de 150g n'hi poseu 200 millor, si si són 300 millor que millor. Tot depèn de com hagi anat la caça...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3332 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: