Pastis de pataca

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patacas.
  • Pernil dolç.
  • Fortmage rallat.
  • 200 ml de nata de cuina.

4 racions

Utensilis

Bueno jo utilitzo la FussionCook, pero també es pot fer en una paella de tota la vida, aunque tardarás mes rato.

Elaboració

Tallar la pataca a cuadradets con per a truita.
Freixirles, jo les vaig dorar en la FussionCook a 180º i quan va estar dorada, tanco l'olla i le poso 4 minutos en menú patacas.
En un molde de usar i llensar, posar una base de patacas, añadir un chorret de nata líquida i barrejar.
Posar una capa de pernil dolç, otra de formatge rallat, otra de patacas, otro chorret de nata, i así hasta acabar con todo. Se pot fer lo alt i grand que vulges.
Acabar en pataca i espolvorear en formatge rallat, introducir al horno a 180º unos 10 o 15 minuts, i després gratinar

30min

Notes

El pots decorar en julivert picat con a la foto.
Espero que t'agrade

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1476 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: