Amanida Delícia (Sopar Lleuger)

Ingredients

  • Enciam, escarola o el que vulguis.
  • Mig cogombre.
  • Tres o quatre nous.
  • Un grapat de panses sense llavors.
  • Formatge fresc tipo burgos a daus.
  • Oli d'oliva, vinagre de mòdena, mel i sal.

1 racions

Elaboració

Renta i talla l'enciam.
Posa-la en un plat i afegeix la resta d'ingredients.
Fes una vinagreta amb dues cullerades soperes d'oli, una de vinagre, una de las de cafè amb llet de mel i una mica de sal.
També o pots fer amb oli i una mica de vinagre del que vulguis amb molt poca sal.
Remena i barreja amb l'amanida.
Queda hiper bo.

15min

Notes

Si no vols sopar gaire amb aquest plat quedaràs be.
Desprès un parell de talls de pinya, per exemple.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5080 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: