Lasanya Primavera

Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet de plaques de lasanya
  • 12 palets de cran picats
  • 4 ous dus picats
  • 8 cullerades de salsa rosa
  • 4 lamines de pernil dolç tallat a tiras
  • 8 gambes pelades precuinades

Elaboració

Hidrata las places de lasanya fàcil segons las instruccions del paquet.
Barreja els palets de cran am la salsa rosa.
En una platera posa la placa de lasanya i intercala las capes dels palets de cran am salsa rosa, un altre de ou picat i un altre de pernil dolç a tires. Continua fins que sebaci.
Em ultime placa posa una capa de salsa rosa i decora am les gambes pelades.
Deixa reposa a la nevera mig hora abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

953 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: