Crema de carbassa

Ingredients

  • Carbassa
  • Cebes
  • Oli, tamari, sal o aigua de mar, i pebre

Elaboració

Escaldar la carbassa uns minuts (partida en dos o quatre trossos) i llençar l'aigua. Deixar-la temperar per poder pelar-la amb facilitat.
Tallar les cebes i estofar a foc viu, afegir la carbassa, pulida de "cabell" i granes i tallada a trossos grossos. Cobrir just d'aigua. Posar a foc viu i quan vulgui arrencar el bull, tapar i abaixar el foc, perquè faci una cocció suau. Reservar una part del caldo, salpebrar, afegir un raig de tamari, o miso. Triturar. Tastar, rectificar si cal, tant de sabor com d'espessor.
Servir amb rostes, ou picat, o el que es vulgui per guarnir.
Si en sobra, guardar en botelles de bocal ample, a nevera. Per reescalfar l'endemà, afegir una mica d'aigua.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!