Carxofes amb prunes

Ingredients

  • Una carxofa per cada comensal
  • Cebes
  • Salsa de tomata Cal Valls o similar
  • Una copa de vi blanc
  • Prunes seques sense pinyol
  • Avellanes torrades, all, julivert, carquinyoli o pa fregit (picada)
  • 1 ou per cada comensal
  • Oli d'oliva verge extra
  • Cereal cuit, per acompanyar

Elaboració

Enrossir a foc fort les cebes tallades, i les carxofes anar-les afegint quan es van netejant i porcionant (amb guants).
Posar una mica de salsa de tomàquet i la copa de vi blanc. Als 15 minuts, tallar les prunes per la meitat i afegir-les. Fer la picada, deixatar-la amb una mica d'aigua i afegir-la, tapar i fer coure a foc baix uns 10 minuts més. Vigilar que no quedi massa sec.
Coure els ous 8-10 minuts, sense arribar a bullir. Posar en aigua freda. Pelar i tallar per la meitat a lo llarg. Amanir-los amb sal d'herbes i un raig d'oli picant.
Emplatar una bola o flam de cereal, l'estofat i les dues meitats d'ou a sobre.

1h

Notes

L'aigua de bullir els ous, un cop refredada, és molt bon aliment per les plantes...


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

681 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!