Codonyat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Codonys
  • Sucre

8 racions

Elaboració

Se agafen els codonys i es renten i es posen a bullir, i quan fa mes o menys una hora estan cuits els codonys, es pelen i es posa en un recipient i es pesa un kg de codony 750 de sucre i es posa a la cassola,i es remene tot junt amb el sucre quan fa un rato que remenes es posa la batidor e per que quedi triturat i ben fi quan fa com una hora i el codonyat esta cuit i es pot posar als motlles i quan se despegin es pot guardar.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1358 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: