Fruita tallada

Ingredients

  • Taronges
  • Quiwis
  • Mangos
  • Pinya
  • Maduixes
  • 60 cc de suc de llimona
  • 150 g de llet condensada
  • Mig iogurt

Utensilis

ÉS un plat molt adequat pels dies de festa en què es mengen plats potents, ja que és un postre molt refrescant i digestiu.
Segons l'estació de l'any podem variar els tipus de fruita.

Elaboració

Pelem les fruites completament i les tallem a rodanxes. Els mangos els tallarem a trossos en forma de grill.
Coloquem primer les taronges i les ensucrem.
Posem la resta de la fruita al voltant, de manera que quedi ben distribuïda i decorativa.
Es pot acompanyar amb una salsa feta amb el suc de llimona i la llet condensada ben batuts, fins que quedin barrejats. Si la salsa queda massa àcida, es pot suavitzar amb crema de llet.
La salsa es servirà a part perquè cadascú es posi la que vulgui. En aquest cas no ensucrarem les taronges perquè amb la salsa ja seran prou dolces.
També es pot acompanyar amb xocolata desfeta tipus fondue. La podem trobar ja preparada.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

806 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Núria Almansa diu:
Quina bona idea Àngels!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!