Delicadeses de xocolata amb fruita confitada i pinyons
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Bombons
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 800 grams de cobertura de xocolata negra
- Un pot de fruites confitades tallades en trossos
- 150 grams de pinyons
 12 racions
 12 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una safata plana metàl·lica
Un bol de vidre mitjà
Un cullerot petit
Dues safates de cartró amb un paper sulfurat
Una espàtula metàl·lica plana molt fina
Elaboració
							Primerament, posem els pinyons en una safata plana ben escampats, i amb el forn a "180º", els torrem una mica, els posem en un bol de vidre i els reservem.
Seguidament, posem una cassola al foc amb aigua i un bol de vidre dintre, juntament amb la cobertura de xocolata, i amb el batedor de varetes anem remenant a mida que s'escalfa l'aigua, fins que ja tenim la xocolata desfeta.
Tot seguit, agafem dues safata de cartró amb un paper sulfurat cadascuna, i amb cullerot petit, anem agafant una mica de cobertura i anem fent piles, les escampem amb l'ajuda d'una cullera, i al damunt posem una mica de fruita confitada i una mica de pinyons, i ho aplanem amb l'espàtula plana, i anem fent la resta de delicadeses, fins a omplir les dues safates.
Un cop fetes totes les delicadeses, les posem a la nevera fins a l'hora de servir a taula, amb una safata de cartró amb blonda, per tal que quedi d'una manera més abellidora.
														
 1h
 1h 
Notes
Aquesta recepta és molt adient per quan prenem el cafè o el te.
Es aconsellable no fer-les en temps de calor.
Aquesta recepta, es pot fer tant amb xocolata negra, xocolata blanca, o amb xocolata amb llet.
 Etiquetes: 
						La cuina dels petits fours
 
						Etiquetes: 
						La cuina dels petits fours  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2084 visites.
 2084 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Altres
 Altres 
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures 
  
 
 Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram