Delicadeses de xocolata amb fruita confitada i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de cobertura de xocolata negra
  • Un pot de fruites confitades tallades en trossos
  • 150 grams de pinyons

12 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una safata plana metàl·lica
Un bol de vidre mitjà
Un cullerot petit
Dues safates de cartró amb un paper sulfurat
Una espàtula metàl·lica plana molt fina

Elaboració

Primerament, posem els pinyons en una safata plana ben escampats, i amb el forn a "180º", els torrem una mica, els posem en un bol de vidre i els reservem.
Seguidament, posem una cassola al foc amb aigua i un bol de vidre dintre, juntament amb la cobertura de xocolata, i amb el batedor de varetes anem remenant a mida que s'escalfa l'aigua, fins que ja tenim la xocolata desfeta.
Tot seguit, agafem dues safata de cartró amb un paper sulfurat cadascuna, i amb cullerot petit, anem agafant una mica de cobertura i anem fent piles, les escampem amb l'ajuda d'una cullera, i al damunt posem una mica de fruita confitada i una mica de pinyons, i ho aplanem amb l'espàtula plana, i anem fent la resta de delicadeses, fins a omplir les dues safates.
Un cop fetes totes les delicadeses, les posem a la nevera fins a l'hora de servir a taula, amb una safata de cartró amb blonda, per tal que quedi d'una manera més abellidora.

1h

Notes

Aquesta recepta és molt adient per quan prenem el cafè o el te.
Es aconsellable no fer-les en temps de calor.
Aquesta recepta, es pot fer tant amb xocolata negra, xocolata blanca, o amb xocolata amb llet.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1659 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: