Sepionets a la bruta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 o 5 sepionets frescos
  • Oli d'oliva verge extra
  • Alls
  • Julivert
  • Sal (amb moderació)

1 racions

Elaboració

Rentem els sepionets i els traiem la boca, la ploma dura no cal treure-la (però si volem només pressionant cap amunt la podem treure, si no la traiem quan la posem a la paella s'obre la pell i surt sola).
Tallem uns alls a trossets petits i julivert fresc
Posem una mica d'oli d'oliva a escalfar en una paella i tirem els sepionets.
Quan estiguin gairebé fets, uns 10 minuts, afegim la meitat dels alls i el julivert.
Ho remenem bé i deixem coure 5 minuts més. Traiem els sepionets.
La resta d'alls i julivert, els barregem amb una mica d'oli d'oliva cru i una mica de sal, o bé els piquem en un morter.
Amanim els sepionets amb la picada i els mengem acabats de fer.

30min


Recepta de cuina de Sepionets a la bruta

Sepionets a la bruta.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4167 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: