Quiche de Sardines (de llauna)

Ingredients

  • 1 placa de massa brisa
  • 1 llauna de sardines en oli
  • Orenga
  • 4 ous
  • 200 ml de llet evaporada
  • Tomàquets cherry
  • 50 gr de formatge gruyere ratllat (opcional)
  • Sal - pebre

8 racions

Elaboració

Cobrir un motllo de pastís amb la placa de massa brisa, pressionant bé les vores. Retallar la massa sobrant i punxar la base varies vegades amb una forquilla. Reservar a la nevera mentre es pre-escalfa el forn a 190º.
Quan el forn estigui llest, cobrir la massa amb paper de forn i posar un pes a sobre (cigrons secs per exemple). Fornejar així 10 minuts, treure del forn i retirar-l’hi el pes i el paper. Tornar el pastís al forn uns altres 5 minuts per que es daurin una mica les vores. Treure del forn i deixar refredar.
Entretant fer el farcit. Obrir la llauna de sardines i posar el contingut en un colador petit amb un bol a sota para escórrer l’oli. Obrir las sardines por la meitat i retirar la espina central.
En un altre bol, batre els ous como si fos per truita i afegir la llet evaporada. Sal pebrar i batre per integrar la llet amb l’ou. Incorporar las sardines sense les espines i el formatge ratllat (aneu amb compte amb la quantitat de formatge ja que pot emmascarar el sabor del ingredient principal que es el que ha de predominar).
Farciu la quiche amb aquesta barreja. Tallar uns tomàquets cherry per la meitat i afegir-los a la quiche procurant que quedin ben repartits. Escampar per sobre la orenga.
Tornar a ficar la quiche en el forn i coure uns 25 - 30 minuts o fins que la superfície quedi daurada.
Retirar del forn i deixar refredar uns 10 minuts abans de treure del motllo.

1h

Notes

Acompanyada d'una amanida verda fa un sopar complert i saborós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

676 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!