Pollastre amb salsa de cava i bolets

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a trossos, 1 fulla de llorer, 300 g de bolets de temporada, 3 cullerades de nata liquida, 350 ml de cava sec, farina, oli, sal, i pebre.

6 racions

Elaboració

Elimineu pa pell del pollastre, salpebreu-lo, enfarineu-lo, espolseu la farina que sobri i daureu-lo en una cassola al oli per tots costats.
Regueu-lo amb el cava, afegiu-hi el llorer i deixeu-lo coure uns 20 minuts.
Mentres netegeu els bolets, talleu-los a lamines, incorporeu-los al pollastre i afegiu-hi una mica de caldo si fos necessari. Proseguiu la cocció 20 minuts més, giran el pollastre de tant en tant.
Afegiu-hi la nata i rectifiqueu de sal.
Podeu posar-hi bolets en conserva o congelats. Afegiu-los a la cassola sense descongelar i continuar la cocció.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: