Fricando de pechuga de pollastre
Ingredients
- La pechuga d'un pollastre tallada a filets
- Farina d'arros
- Oli d'oliva
- Sal
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 4 cullerades de sofregit de tomata cassola
- 1/4 de litre de brou
4 racions
Elaboració
Salem els filets i enfarinem.
Fregim volta i volta i reservem.
Amb el mateix oli de fregir la pechuga.
I posem la ceba all i pastanaga picada.
Deixem sofregir a foc lent.
Despres afegim el tomaquet.
Deixem 5 minuts mes.
Possem els talls de pechuga i el brou.
Deixem fer xup xup fins que quedi una salsa espesseta.
Servir calent
30min
Notes
Es pot acompañar de bolets
Prunes
Carxofa enfarinada i fregida
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2717 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Fernanda. Perdona el retard amb contestar. No havia vist el teu comentari. No se que dirte sempre ho faig amb espinac....
Que tal Fernanda,espero que provis les receptes de moniato,la veritat es que estan molt bones. Graçies Salutacions
Hola Teresa. Em fas molt contenta amb el teu comentari. Es la cuina que he vist a casa i la continuo fent. Moltes...
Hola Eulalia Vaig fer el pastis de croissants i em va quedar bonissim Es molt façil i per un sopar es fantastic El...
Moltes gracies Eulalia i Quim