Pastís de mató

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous
  • 180 gr.de farina.
  • 125 gr. de sucre.
  • 100 ml. de llet.
  • 50 gr. de mantega.
  • 1 sobre de llevadura Royal.
  • 1 culleradeta de pell de llimona ratllada.
  • 150 gr. de mató.
  • 50 gr. de sucre en pols.

Elaboració

Calentar el forn a 180º mentre es prepara el pastís.
Batre els dos ous. Barrejar el sucre i la farina. Afagir-hi els ous batuts amb la llet i la mantega (molt tova o mig dirritida)Remenar-ho tot bé, afagir la llevadura, la raspadura de llimona i remenar un minut, que quedi una pasta cremosa.
Enfarirar un motlle pel forn i abocar-hi la pasta.
Barrejar el mató amb el sucre en pols i escampar-ne culleradetes per sobre la massa. Espolvorejar amb sucre i posar-ho al forn a 180º uns 30/ 35 minuts.

1h

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4863 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: