Sopa de Verduras
Categoria:
Sopes i cremes
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 ceba
- 2 carxofes
- 3 fullas d'apid
- 1 tros col
- 1 carbassó
- 2 pastanages
- 3 litres d'aigua
- 2 patates
- 2 tomaquet
- Formatge rallat
- Sal
6 racions
Utensilis
Olla
Elaboració
Seagafan les verdures i es pelen i es posan a bulir un parel de hores i si posa una mica de sal,i quan està tot ben bullites retiran les fulles d'opid i es tritura tot i quan està tot ben tritura es pot colar per que no pugui que dar cap llavó i queda una sopa una mica es pesseta, es pot servir a compony amb quadres de pa toradet i un pols de formatge rallat.
2h
Notes
Amb un vol per sopa,al estiu es pot servir la sopa freda.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1406 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.