Sopa anti-grip

Categoria:
Típica de: catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa de dies anteriors.
  • Cinc a sis sebes, no be d'una.
  • Un brot de timó.Aigua i sal .

4 racions

Elaboració

Posar les sebes fetes a bocins no massa grossa dins d'una olla amb una mica d'oli, es posa al foc fins que es quedin mig sofregides remenan-les de tan en tan.
Després es cobreixen d'aigua segons la quantitat de sopa que es vulgui fer,si pose el timó i la sal,i es deixe coure uns quinze minuts.
Quant estigui cuit es treu el brot de timó i si tire el pa i es deixa fer cinc minuts mes.
Després es tritura tot ben fi amb la batedora de ma
(Si es bol la seba es pot treure amb un colador i deixar nomes el caldo).
Qui menja sovint d'aquesta sopa segur que s'acosti-pa ben poc.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1620 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: