Sopa anti-grip

Categoria:
Típica de: catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pa de dies anteriors.
  • Cinc a sis sebes, no be d'una.
  • Un brot de timó.Aigua i sal .

4 racions

Elaboració

Posar les sebes fetes a bocins no massa grossa dins d'una olla amb una mica d'oli, es posa al foc fins que es quedin mig sofregides remenan-les de tan en tan.
Després es cobreixen d'aigua segons la quantitat de sopa que es vulgui fer,si pose el timó i la sal,i es deixe coure uns quinze minuts.
Quant estigui cuit es treu el brot de timó i si tire el pa i es deixa fer cinc minuts mes.
Després es tritura tot ben fi amb la batedora de ma
(Si es bol la seba es pot treure amb un colador i deixar nomes el caldo).
Qui menja sovint d'aquesta sopa segur que s'acosti-pa ben poc.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1641 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: