Amanida d'espinacs amb ou ferrat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa d'espinacs frescos
  • 4 Ous
  • Uns quants tomàquet xerri
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • 1 Llauna de succedani de caviar
  • Torradetes

4 racions

Elaboració

Rentem i tallem els tomàquet xerri per la meitat. Els reservem
En quatre plats hi posem de base els espinacs que amanim amb oli i una mica de sal
Al voltant dels espinacs i distribuïm els tomàquets xerri partits per la meitat.
Fregim el ous.
Sobre cada plat hi posem un ou ferrat i sobre una mica de succedani de caviar.
Servim el plat amb torradetes.

15min


Recepta de cuina de Amanida d'espinacs amb ou ferrat
Amanida d'espinacs amb ou ferrat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1907 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: